Lunch

Restaurang Matvilan serverar lunch vardagar mellan 11 och 14

SOMMARKAMPANJ PÅ MATVILAN
Gäller vardagar mellan 11.00-15.00
95 :-

Är du sugen på lunch? Då ska du testa på vårt fantastiska utbud av svensk husmanskost. i restaurang Matvilan.

Serveras måndag till fredag 11-15.

Lunch vecka 07

  1. Måndag
  2. Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon.

    Köttfärslimpa med skysås grädde ,lingon ,ärtor och potatismos.

    Ungbakad Nilabborrefile` med äggsås , ärtor och  kokpotatis.

    Panerad Schnitzel med rödvins sås och rostad potatis.

    Smörstekt Strömming med lingon och potatismos.

    Biff Rydberg med äggula , rönnbärskapris och dijoncreme(95:-)

    Klasissk Fiskgryta med aioli.

    Sauterade grönsaker (veg)

 

 Tisdag
 Köttbullar med gräddsås, lingon och potatismos.

Fläsklägg med rotmos och skysås.

Fiskgratäng med räkor och broccoli och kokt potatis.

Panerad  Schnitzel  med rödvins sås,gröna ärtor och stekt potatis.

Biff Rydberg med äggula , rönnbärskapris och dijoncreme(95:-kr)

Klasissk Fiskgryta med aioli och färskpotatis.

Räksallad med rhodeisland sås.

Sauterade grönsaker (veg)

 

 

Onsdag

Skomakarlåda med  bacon ,pujrolök, rödvinsås och potatismos.

Lövbiffsgryta med ris.

Smörstekr Regnbågsfile` med vitvins sås och kokt potatis.

Smörstekt Strömming med lingon och potatismos.

Panerad  Schnitzel med rödvins sås,ärtor och stekt  potatis.

Biff Rydberg med  äggula , rönnbärskapris och dijoncreme(95:-kr).

Klasissk Fiskgryta med aioli och färskpotatis.

 

Spetskål med grönsaker (veg.).

 Torsdag

 

 

 

Wallenbergare med lingon ,ärtor och potatismos.

Köttgryta med ris eller färskpotatis.

Panerad Nilabborrefile` med smör, tatarsås och kokt/färskpotatis.

Smörstekt Strömming med lingon och potatismos.

Panerad  Schnitzel med rödvins sås,ärtor och stekt  potatis.

Biff Rydberg med  äggula , rönnbärskapris och dijoncreme(95:-kr).

Klasissk Fiskgryta med aioli och färskpotatis.

Spetskål med grönsaker (veg.).

 

 

 

FREDAG

Grill Biff med grönpeppar sås och stekt potatis.

Fläsk Noisette med bearnaise sås och stekt potatis.

Wallenbergare med gräddsås, lingon,ärtor och potatismos.

Köttbullar med gräddsås, lingon,ärtor och potatismos.

Panerad Hawsabore med dill-räk majonnäs och kokt potatis.

Smörstekt Strömming med potatismos och skirat smör.

Panerad Schnitzel med rödvins sås , ärtor och stekt potatis.

Biff Rydberg med  äggula , rönnbärskapris och dijoncreme(95:-kr)

Fiskgryta med färskpotatis och aioli

 

Sauterade grönsaker (veg.

 

 

Lunch: 95 : –