Lunch

Restaurang Matvilan serverar lunch vardagar mellan 11 och 14

SOMMARKAMPANJ PÅ MATVILAN
Gäller vardagar mellan 11.00-14.00
95 :-

Lunch vecka 47

Måndag

Köttfärs Limpa med gräddsås, lingon och potatis mos.

Ägg Panerad Schnitzel med rosepeppar sås och rosti potatis.

Bräckt Falu Korv med skånsk potatis och stekt ägg.

Smör stekt Gösfile` med pepparrot kräme , citron och kokt potatis.

Pasta penne med strimlad biff och kantareller dijon sås.

Biff Rydberg med rödvinsås, äggula , rönnbärskapris och dijoncreme(95:-)

Klasissk Fiskgryta med aioli.

Räksallad med rhodeisland sås.

 

Sauterade grönsaker (veg)

 
 Tisdag

Rimmad Oxbringa med hemlagad rotmos och senaps kräm.

Schnitzel Gordon bleu med rödvins sås,gröna ärtor och rosti potatis.

Matjes sill med rödlök, gräslök och kokt färsk potatis med dill.

Pasta Hawaii med räkor ,ananas och curry.

Stekt Fläsk med lök sås och kokt  potatis.

Biff Rydberg med äggula , rönnbärskapris och dijoncreme(95:-kr)

Klasissk Fiskgryta med aioli och färskpotatis.

Räksallad med rhodeisland sås.

Sauterade grönsaker (veg)

Onsdag

Ugns stekt Revben Spjäll med rödvins sås ,appelmos och stekt potatis.

Panerapd fläsk Schnitzel med rödvins sås och stekt  potatis.

Wallenbergare med gräddsås, ärtor, lingon och potatismos.

Matjessill med rödlök, gräs lök, gräddfil-kokt färskpotatis och dill.

Kokt Fläsk Korv med rotmos och scnap sås.

Pasta med strimladbiff ,paprika, champinjoni, lök och grädde.

Biff Rydberg med  äggula , rönnbärskapris och dijoncreme(95:-kr).

Klasissk Fiskgryta med aioli och färskpotatis.

Räksallad med rhodeisland sås.

Sauterade grönsaker (veg.).

 
 Torsdag

Skomakar låda (Biff) med hemlagat potatis mos.

Stekt Fjärills Kotlett med bearnaise sås och rostad potatis.

Strömmings flundra med skirat smör och potatis mos.

Pasta penne med strimlad Biff paprika, lök och champinjoni.

Matjessill med rödlök, gräs lök, gräddfil-kokt färskpotatis och dill.

Biff Rydberg med äggula , rönnbärskapris och dijoncreme(95:-kr)

Fiskgryta med färskpotatis och aioli

Räksallad med rhodeisland sås.

 

Sauterade grönsaker (veg.).

 
Fredag

Pljeskavica med ajvar, gräddfil ,rödlök och rösti  potatis.

Grill Biff med bearnaise sås och rostad potatis.

Ugns stekt Revben Spjäll med rödvins sås, stekt potatis och äppel mos.

Stekt prin korv med stekt ägg och stekt potatis.

Pasta penne med strimlad Biff paprika, lök och champinjoni.

Panko Panerad Tilapiafile` med dill-räk majonnäs och kokt potatis.

Biff Rydberg med  äggula , rönnbärskapris och dijoncreme(95:-kr)

Fiskgryta med färskpotatis och aioli

Räksallad med rhodeisland sås.

Sauterade grönsaker (veg.

 

 

 

 

Lunch: 95 : –